Rólunk

Rólunk

Üdvözöllek weboldalunkon! 

A zene szeretete, és az abból fakadó pozitív energia miatt jött létre ez a weboldal. Saját magam a zenére mint terápiára gondolok. Az alkotás öröme és az emberek összetartozása a zenében folyamatos fejlődést és örömet hoz.

 Akusztikus gitárral szólóban, vagy zenész barátaimmal kiegészülve adjuk elő kedvenceinket. Ezek általában de nem kizárólagosan retrónak számító klasszikus pop-country-rock-tánczene és saját dalok gyűjteménye. 

Jómagam gyerekdalok írásával és előadásával is foglalkozom, mely szintén javarész a hagyományos klasszikus irányvonalat követi pl.: Halász Judit, 100 fok celsius.

Szeretettel megyünk bárhova zenélni, ahol szívesen hallanak minket. Nem csak nagyobb szabású rendezvényre, vagy  falunapokra járunk, hanem kifejezetten szeretjük a kisebb közvetlenebb zenés együttléteket is. Ezért örömmel járunk szülinapokra, utcabálokra, baráti összejövetelekre, kerti party-ra is, ahol a klasszikus, olykor kicsit meghittebb hangzású zene előnyt élvez. 


Referenciáink: 

Sokfajta rendezvényen zenéltünk idáig, legtöbbjükön mint buli, vagy party zenekarként. Az országba sok helyen esküvőkön, bálokon, szabadtéri rendezvényeken léptünk fel. Ezek között voltak Iskolai vagy Óvodai rendezvények is. Pár felsorolás a teljesség igénye nélkül: 

Tata Halász Csárda: Esküvők, egyéb rendezvények

Szüreti bál: Tát

Szeged: Tudományos Akadémia rendezvénye

Esztergom: Rugby Club hotel rendezvényei

Esztergom: Hídünnep

Kisvárda: Cipő Dalfesztivál

Kistarcsai temető: Cipő születésnapi köszöntése

Nyergesújfalu: Donát napi borünnep.

Süttő: Kő-kövön fesztivál

Balaton: céges rendezvény

Valamint sok fellépés egyéb településeken. A legtöbbjük talán Komárom-Esztergom megyében: pl.: Idősek köszöntése Táton, vagy Esküvők, bálok, bulik: Dorog, Sárisáp, Máriahalom, Esztergom, Tata, Csolnok, Kesztölc, Süttő, Szomód, Nyergesújfalu, Tokod, Tarján, Zsámbék.

Jó kedvet és jó zenehallgatást kívánok!

Üdv: Matolcsi Gyula


© 2023 Matolcsiband minden jog fentartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!